4 Haziran 2012 Pazartesi

50 BİN TOKATLI PİNİKTE BULUŞTU / İSTANBUL TOKATSPOR GÜREŞDE 3 ALTIN KAZANDI

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen “Büyük Tokat Buluşması” Başakşehir Şamlar Tabiat Parkı'nda düzenlendi.

Büyük Tokat Buluşması”nın ikincisi Başakşehir Şamlar Tabiat Parkın’da düzenlendi, Organizasyonda 50 bin Tokatlı aynı sofrayı paylaştı.

İstanbul Tokat Spor 'un organize ettiği Güreş organizasyonunda İstanbul Tokatspor'un sporcuları 3 altın kazandı.Komite Başkanlığını Başkan Gültekin Kaya üstlendi..Hakemliği milli sporcu ve hoca Sabri Yılmaz yaptı.


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen “Büyük Buluşmada Tokatlılara hitaben konuşan Uysal “Bir olmak, birlik olmak için bunun gibi sosyal paylaşım ortamları çok önemli” dedi.
“Büyük Tokat Buluşması başka güzelliklere de vesile olacak” 


Yerel sanatçılardan Seyhan Güler, Murat Akkaya Yeliz, Cemal Hakiroğlu, Haydar Tezel ve Zella sahne aldığı organizasyonda şarkılara eşlik eden vatandaşlar ayrıca Halk Oyunlarını da ilgiyle izledi. Davul zurna ekibinin gösterileri ile renklenen piknik’te çocuk Halk Oyunu ekibi de büyük alkış aldı.


Organizasyon’da emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan İstanbul Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu “İstanbul pek çok Anadolu şehrini bünyesinde barındıran yönüyle Türkiye’nin özeti bir şehir. Anadolu’dan koparak İstanbul’u memleket haline getiren, köyüyle de irtibatını sağlayan bu tür organizasyonlar kültürümüzden kopmama adına önemlidir. Bu organizasyonların devamlılığının sağlanması lazım” dedi.

Tokatlılar Buluşması’nın bu yıl da öncülüğünü yapan İstanbul Milletvekili Harun Karaca’ya, Belediye Başkanlarına, organizasyonda emeği geçen tüm Tokat derneklerine ayrı ayrı teşekkür eden Mevlüt Uysal “Bu organizasyon önümüzdeki günlerde hemşerilerimiz arasında başka güzel birlikteliklere de vesile olacağına inancım sonsuz” diyerek sözlerini tamamladı.



Siyaset Dünyası Tokatlıları yalnız bırakmadı

Şamlar Tabiat Parkı’nın güzel ve samimi ortamında gerçekleşen 2.Büyük Tokat Buluşması’nda Tokatlılar siyaset dünyasının önemli isimlerini de ağırladı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz İstanbul Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun, Tokat Ak Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu yanı sıra, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Tokat Zile Belediye Başkanı Lütfü Vidinel, Tokat G.Osmanpaşa Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin ve birçok siyasetçi ile bürokrat dev buluşmaya katıldı.