7 Şubat 2013 Perşembe

Kulüpler Birliğinden taziye mesajı


Esenler Kulüpler Birliğinden taziye mesajı

z
tn_gk_yeni4-610x400
Esenler Amatör Spor Kulüpler Birliği, Merterspor Teknik Direktörü Yılmaz Yavuz’un ağabeyi Yusuf Yavuz’un ve Merkezefendispor Teknik Direktörü Fırat Cambazoğlu’nun Babası Ömer Cambazoğlu’nun vefatları nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.
Esenler Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya tarafından yapılan açıklamada, “Merterspor Teknik Direktörü Yılmaz Yavuz’un ağabeyi Yusuf Yavuz’un ve Merkezefendispor Teknik Direktörü Fırat Cambazoğlu’nun Babası Ömer Cambazoğlu’nun  vefatlarından dolayı üzüntümüzü bildirir, Merhumlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenleri ile Merter Spor Kulübü ile Merkezefendi Spor Kulübü Camialarına başsağlığı ve Allah’tan sabır dileriz” denildi.

İstanbul Tokat’ı galibiyete Sami taşıdı


İstanbul Tokat’ı galibiyete Sami taşıdı

Y
IMG_8157
İstanbul U14 Ligi 19.grup maçında Yıldırım Bosna ile İstanbul Esenler Tokatspor, Kazım Karabekir Mevlana Stadında karşılaştılar. Sağanak yağmur altında oynanan maçta konuk ekibi galibiyete Sami Yılmaz taşıdı.
STAT: Kazım Karabekir Mevlana
HAKEM: Osman Yıldız
SAHA KOMİSERİ: Hüseyin Yaradanakul
YILDIRIM BOSNA: Halit Emir, İbrahim, Burak Can, Cenk, Semih, Burak Tanık, Can Zorlu, Okan, Şener, Barış Batu, Ramazan
YEDEKLER: Abdülkerim, Mehmet, Çağatay Berk, Enes Dinler, Enes Demirok, Mesih Abdullah Enes, Emre Can
YÖNETİCİ: Ali Burak Özgür
İSTANBUL ESENLER TOKATSPOR: Atakan, Fatih, Emrah, Abdülsamet, Sami, Emre, Mehmet, Veysi, Muhammet, Ahmet, Bünyamin
YEDEKLER: Abdülkerem, Alparslan, Apdulmuttalip,
YÖNETİCİ: Ergin Muğlalı
GOLLER: Barış Batu / Sami Yılmaz

Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya oldu


Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya oldu


Y
tn_gk_yeni4
İstanbul Esenler Amatör Kulüpler Birliği Başkanlığını, seçime tek aday olarak giren İstanbul Esenler Tokatspor Başkanı Gültekin Kaya kazandı.
2012 yılında Esenlerdeki 8 Amatör Spor Kulübünün bir araya gelmesi ile kurulan ve Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapılan ilk Kongrede Başkanlığa Esenler Spor Kulübü Başkanı Osman Keşkekçi getirilmişti.

14 Ocak 2013 Pazartesi günü Esenler Amatör Kulüpler Birliğinin merkezi olarak kabul edilen Atışalanı Spor Kulübünde yapılan seçimde eski Başkan Osman Keşkekçi aday olmadı ve İstanbul Esenler Tokatspor Başkanı Gültekin Kaya tek aday olarak girdiği seçimi kazanarak Esenler’in yeni Kulüpler Birliği Başkanı oldu.