24 Mayıs 2012 Perşembe

3 AYLAR VE KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

3 AYLAR VE KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN
 “24 Mayıs 2012 Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece “Regaib Kandili” dir. 
Regaib Kandili, dini literatürümüzde 'Üç Aylar' olarak bilinen, Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol Ramazan ayı ile zirveye çıkan, huzur ve maneviyat mevsimini ifade eden ayların başlangıcı olan haftanın ilk cuma gecesidir.
“Peygamberimiz (sav) Üç Aylar hakkında şöyle buyururlar: 'Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır.', 'Ey Allah'ım! Recep ve Şabanı bize mübarek kıl, bizi Ramazan'a kavuştur.' Öyleyse bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, aramızdaki çekişmeleri ve kırgınlıkları, şahsi menfaat hesaplarını bir tarafa bırakıp, Yüce Dinimiz’in bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret edelim. Huzurlu ve bereketli günler dileriz.

İSTANBUL TOKAT SPOR  KULÜBÜ                                                                                                          YÖNETİM KURULU ADINA                                                                                                                                    BAŞKAN                                                                                                                                                     GÜLTEKİN KAYA

21 Mayıs 2012 Pazartesi

REŞADİYE DERNEKLERİ İSTANBUL TOKATSPOR'DA TOPLANDI

REŞADİYE DERNEKLERİ İSTANBUL TOKATSPOR'DA TOPLANDI

2 Tokatlılar pikniği organizasyonu kapsamında,Reşadiye ilçesi dernekleri spor kulübünde buluştu.Harun Karaca İstanbul'daki Hemşehrilerini birlik beraberlik içinde olmaya davet etti.Pikniklerin bu birliği pekiştirecegini ve her dernegin katılımını beklediğini söyledi.

Tokatlıları İstanbul'daki gururu AKP Milletvekili Harun Karaca ve Başakşehir Belediye Başkanı Mehmet Şahin İstanbul Tokatspor Başkanı Gütekin Kaya,Yolüstü Dernek Başkanı Cafer Akça,Kurucu Başkan Zekerya Yılmaz, İstanbul Tokatspor Yön Kurulu Üyesi Salh Aydoğan,Tokat Gündem imtiyaz sahibi Bayram Güvercin katıldı.


                              Toplantıya Reşadiye Dernek Başkanları yoğun ilgi gösterdi.

                                        Toplantıya Dernek Başkanları yogun ilgi gösterdi
İstanbul Tokat Spor kulübü Başkanı Gültekin Kaya İstanbul Tokat Spor ile alakalı bilgi verdi.Hedeflerinin Bal ligi oldugunu açıkladı.

20 Mayıs 2012 Pazar

TEBRİKLER

TEBRİKLERRR.....

Tokatspor ligde kaldı!

15 Mayıs 2012 Salı

Kayabaşı Şamlar Piknik Alanı



    • TOKATLILAR PİKNİKTE BULUŞUYOR





  • 3 Haziran 2012 Pazar
  • Kayabaşı Şamlar Piknik Alanı

14 Mayıs 2012 Pazartesi

İSTANBUL TOKATSPOR KONGRESİNİ YAPTI

 İSTANBUL TOKAT SPOR  YENİ YÖNETİM KURULUNU SEÇTİ

İstanbul tokat spor 2012-2014 yılları arasında hizmet verecek yeni yönetim kurulunu yaptığı genel kurulla seçti.Genel kurula sakin ve neşeli geçerken tek liste olması toplantıya katılar genel kurul üyelerini mutlu etti.

  2010-2012 sezonunda Kulüp Başkanı olarak seçilen Gültekin Kaya ve arkadaşları tekrar yeni dönem için yönetime seçildiler.Yeni dönemde yönetime kurulu toplantısına gelen misafirlere teşekkür teşekkür etti.
Kongrede konuşan Başkan Gültekin Kaya 2 yılda yaptıkları hizmetleri anlattı.Kaya "Yeni dönem Amatör sporlardaki başarımızın tavana vuracağını dönem olacak"dedi. Futbolun dışında Karate,Güreş,Tekvando ve Atletizm  şubelerini hizmete sokarak, gerçek bir spor kulübü olacaklarını söyledi.
Yeni yönetim Kurulu listesinde farklılıklar yaptığı görülen Başkan Kaya Tokat bölgesindeki her ilçeden destek alarak güçlü bir yönetim kurulu yaptıkları gözlendi.
Yapılan oylamada tek liste seçim yapıldı.Tüm oylar yeni yönetim kurulunda toplandı. 
Kulübün Kurucu Başkanı Zekeriya Yılmaz,Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dilerken,Spor kulübünün kuruluşunda çok büyük emekler olduğunu belirtti.Yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.                     Kurucu üyelerin her zaman hizmete ve destek vermeye hazır olduğu söyledi.
Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Murat Tokat Genel Kurulda yaptığı konuşmasında İstanbul Tokatspor'un önemini dile getirdi.Başkan Tokat "Spor kulübünde siyaset,din,dil,ırk,mezhep,kavramları üzerinde bir hizmet alanı, İnsanın zevkle ve gururla hizmet edeceği bir çalışma sahası,  İstanbul'da yaşayan tüm Tokatlıları bu çatı altında bir araya getirmek bizlere nasip olur.şeklinde konuştu. 
Kurucu Üye Ramazan Demiryürek "Spor kulübümüzün bu halini görmek beni çok mutlu etti.yeni yüzler olması ve İstanbul'daki Tokatlı hemşehrilerimizin bu çatı altında gönüllerini açarak yer aldığını görmekten çok mutluyum.Başarılar diliyorum."dedi.
Gazeteci Asın Uzun Genel Kurulda "Bizleri yönetim kuruluna girerken hizmek etmek ve çalışmak için girdik.Her yapacağımız iş Tokatlı hemşehrilerimiz için olacak.Spor kulübümüzde toplanacağımız çok güzel bir yer olacaktır.şeklinde konuştu.
Genel Kurul sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

5 Mayıs 2012 Cumartesi

KONGRE İLANI


İSTANBUL ESENLER TOKATSPOR KULUBÜ
OLAĞAN Genel Kurul Toplantısı
13.05.2012 TARİHİNDE SAAT 14.00′de
ADRES : TURGUT REİS MAH. ŞEHİT ALİ KARAHAN CAD. NO:68
SPOR KULUBÜ  Merkezimizde Yapılacaktır.
ÜYELERİMİZE Duyurulur.

1- AÇILIŞ, Yoklama, Saygı Duruşu
2- DİVAN’ın Teşekkülü
3- YÖNETİM ve Denetim Kurulu Faaliyetleri Raporlarının Okunması
4- YÖNETİM Ve Denetim Kurulunun İbrası
5- Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Belirlenmesi
6- DİLEK ve Temenliler
7- KAPANIŞ